PLAYCODE škola programiranja

Tehnologija oblikuje svet i našu budućnost, pa će razumevanje kompjuterskih veština i programiranja biti krucijalno za razvoj karijera generacija 21. veka.

PLAYCODE nudi kurseve, koji programiranje predstavljaju pre svega zabavnim i jednostavnim, a otvoreni su za sve mališane koji su zaljubljeni u svoj kompjuter. Nastava se zasniva na Tynker platformi, revolucionarnom programu koji je već sastavni deo obrazovnog sistema u 50 000 škola širom sveta. Kursevi su namenjeni deci od šest do 14 godina, u okviru kojih pomoću vizuelnih blokova koda uče osnovne programerske veštine.

Kroz najnoviji metod učenja deca koriste “drag and drop” sistem pomoću kojih izdaju osnovne komande. Na ovaj način kroz igru i interaktivnu nastavu, dok kreiraju svoje omiljene superheroje, uče osnove koje će ih pripremiti za rad na kompleksnijim programskim jezicima.

Učenjem programiranja, deca razvijaju kreativno i logičko razmišljanje, kroz koje mogu unaprediti svoje znanje iz prirodnih predmeta poput matematike, fizike i hemije. Podeljene prema uzrastu, formiraće se grupe sa maksimum 10 polaznika. Časovi se održavaju jednom nedeljno. Nakon završenog kursa, deca dobijaju sertifikat.

Kontakt:

+381 64 2669 670

+381 64 2022 097

playcodeserbia@gmail.com